| Pe gheata... | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yuuki Yugao Admin
| Subiect: Re: Pe gheata... Lun Feb 22, 2010 9:25 pm | |
| -Intrecere? am cascat ochii si apoi am dat din cap in semn negativ. Mai mult imi place sa ma plimb pe vremea asta. am continuat, ridicandu-mi ochii spre cer. Te deranjeaza daca facem o plimbare? | |
|
| |
Ryoma
| Subiect: Re: Pe gheata... Lun Feb 22, 2010 9:58 pm | |
| - Nu ma deranjeaza nici lucrul acesta. Mie imi covine orice varianta sa stii! spuse el zambind incet si dulce. | |
|
| |
Yuuki Yugao Admin
| Subiect: Re: Pe gheata... Lun Feb 22, 2010 10:15 pm | |
| Am inceput sa merg pe poteca linistita, cu pasi marunti, ca sa nu il las in urma pe Ryoma. Mi-am pus mainile in buzunarele calduroase ale paltonului si apoi am inceput sa ma joc cu picioarele prin zapada, in timp ce ne indreptam spre parc. | |
|
| |
Ryoma
| Subiect: Re: Pe gheata... Lun Feb 22, 2010 10:33 pm | |
| Isi dadu peste un timp, privirea inainte, zambind incet in sinea sa cand zari imaginea parcului. O minune larga deschisa in fata sa, din nefericire, neapreciata. Ofta incet cand isi dadu seama de lucrul acesta, sperand ca nu se observase. | |
|
| |
Yuuki Yugao Admin
| Subiect: Re: Pe gheata... Mar Feb 23, 2010 2:48 pm | |
| -Bietul nostru parc...am spus soptit, uitandu-ma in jur. E distrus... Am inceput sa pasesc usor pe poteca, uitandu-ma din stanga in dreapta cu tristete in ochi. Parcul era foarte frumos in urma cu cativa ani, dar acum nu mai era la fel. | |
|
| |
Ryoma
| Subiect: Re: Pe gheata... Mar Feb 23, 2010 10:51 pm | |
| Se uimit in acel moment, dandu-si inapoi ochii catre fata. Nu mai intalnise de ceva vreme oameni interesati de natura, lucru ce-l facu sa zambeasca incet. - Nu credeam ca esti cu mediul! sopti el incet, dar intr-o metoda incat sa-l auda. | |
|
| |
Yuuki Yugao Admin
| Subiect: Re: Pe gheata... Mier Feb 24, 2010 3:14 pm | |
| L-am privit si am zambit usor trist. -Nu imi place ca mediul ce ne inconjoara sa fie distrus...si asa e poluat destul de fabrici si masini, nu trebuie sa il distrugem si noi, nu-i asa? Mi-am ridicat privirea spre cer si am privit pierduta cateva clipe fulgii de zapada ce zburau de-asupra mea. | |
|
| |
Ryoma
| Subiect: Re: Pe gheata... Mier Feb 24, 2010 7:08 pm | |
| Inghiti usor in acel moment, aproband din cap. - Sunt total de acord cu vorbele tale! spuse acesta afisand un usor zambet si apoi ridicandu-si si el privirea spre cer. | |
|
| |
Yuuki Yugao Admin
| Subiect: Re: Pe gheata... Joi Feb 25, 2010 2:47 pm | |
| Am zambit slab si mi-am intors apoi privirea spre Ryoma. Parea ingandurat, asa ca am decis sa tac. L-am studiat cateva secunde. Arata chiar angelic asa cum statea acolo cu capul pe spate si uitandu-se la cer, cu parul negru ca pene corbului miscandu-se usor in bataia usorara a vantului si cum fulgii de zapada ii mangaiau fata catifelata. Am zambit si mi-am intors privirea. Stiam ca nu e chiar bine ceea ce faceam, dar nu m-am putut abtine. Am oftat usor. | |
|
| |
Ryoma
| Subiect: Re: Pe gheata... Joi Feb 25, 2010 3:08 pm | |
| Auzi oftatul se trezi din visare si isi duse privirea catre fata. - S-a intamplat ceva Yuuki ? intreba baiatul in soapta si afisand un zambet usor, amabil, dupa cum ii statea in caracter. | |
|
| |
Yuuki Yugao Admin
| Subiect: Re: Pe gheata... Joi Feb 25, 2010 10:59 pm | |
| Am rosit usor. Credeam ca m-a vazut cand ma uitam la el, dar mi-am dat seama ca era doar din cauza oftatului. -Nu e nimic...am spus, venind langa el. Facem o plimbare? am intrebat apoi, zambindu-i, in obraji avand o culoare rozalie. | |
|
| |
Ryoma
| Subiect: Re: Pe gheata... Vin Feb 26, 2010 6:45 pm | |
| - Aham facem o plimbare! dadu tanarul usor din cap, nefiind sigur ce sa creada de la raspunsul fetei. O lua usor de mana si incepu sa mearga prin parc, prin diferite locuri, in metoda zig-zagului. | |
|
| |
Yuuki Yugao Admin
| Subiect: Re: Pe gheata... Vin Feb 26, 2010 6:58 pm | |
| M-am inrosit si mai tare cand am simtit ca imi ia mana rece in mana lui calda. Am inghitit in sec si mi-am ridicat privirea spre el, in timp ce mergeam cu pasi usori pe langa el. | |
|
| |
Ryoma
| Subiect: Re: Pe gheata... Vin Feb 26, 2010 7:24 pm | |
| - Hmm... ce zici de-o bulgareala ? intreba acesta, incepand sa se uite prin jur si obsevand ca zapada se asternu destul de bine, spera in sinea sa, ca sa se prinda la fel de mine, fara a se sfarma direct in mana. | |
|
| |
Yuuki Yugao Admin
| Subiect: Re: Pe gheata... Vin Feb 26, 2010 7:29 pm | |
| Am chicotit usor si m-am indepartat de el. Am luat repede putina zapada in mana si am facut un bulgare, pe care l-am aruncat in Ryoma. L-am nimerit, nu stiu cum, in cap, ceea ce ma facu sa ma nelinistesc. Am vanit repede langa el si l-am privit ingrijorata. -Scuze! Nu am vrut sa te lovesc in cap! A durut? N-am vrut! Scuze! | |
|
| |
Ryoma
| Subiect: Re: Pe gheata... Sam Feb 27, 2010 12:31 am | |
| Isi scutura zapada de prin par si zambi incet. - Stai calm nu a durut...! spuse baiatul in timp ce-o privi. - Traiectoria ta a fost mult prea avansata ca sa doara sa stii! | |
|
| |
Yuuki Yugao Admin
| Subiect: Re: Pe gheata... Sam Feb 27, 2010 1:29 pm | |
| Am rasuflat usurata. -Atunci e bine, am spus zambindu-i. M-am indepartat din nou de el si am inceput sa fac acelasi lucru ca inainte. Am luat putina zapada si am inceput sa arunc dupa el, chiar daca nu il nimeream tot timpul. | |
|
| |
Ryoma
| Subiect: Re: Pe gheata... Sam Feb 27, 2010 3:01 pm | |
| Tanarul se apleca de cateva ori, pentru a se feri de bulgarii fetei, iar in timpul acesta isi strecura mainile in zapada, creand cateva sfere ce le dadu in directia ei, zambind dulce si usor. | |
|
| |
Yuuki Yugao Admin
| Subiect: Re: Pe gheata... Sam Feb 27, 2010 3:15 pm | |
| M-am ferit cat am putut de mult de bulgari, dar cativa m-au nimerit. Am inceput sa rad, chiar era distractiv. Am continuat sa dau dupa el, pana am simtit ca ma dor bratele. | |
|
| |
Ryoma
| Subiect: Re: Pe gheata... Sam Feb 27, 2010 9:17 pm | |
| Observand ca fata se opri la un moment dat, se apropia de fata si o privi. - Hmm sa ne oprim ? insinua acesta, presupunand ca e obosita. | |
|
| |
Yuuki Yugao Admin
| Subiect: Re: Pe gheata... Sam Feb 27, 2010 9:24 pm | |
| Am zambit jenata. Nu vroiam sa creada ca sunt asa de slaba, dar ma dureau bratele prea tare. Am oftat. -Da...dar nu inainte sa te ingrop in zapada! Cand am spus asta, am sarit pe Ryoma si l-am imburdat intr-un morman de zapada. Am inceput sa rad, uitandu-ma la el. -Scuze, dar chiar am vrut sa fac asta. | |
|
| |
Ryoma
| Subiect: Re: Pe gheata... Dum Feb 28, 2010 11:19 am | |
| - Adica botez ? intreba brunetul ridicandu-se pe jumatatea si incepand sa-si curete zapada de la gat usor. - " Ah zapada rece...!" isi zise in sinea sa, vrand sa se descotoroseasca mai repede de ea. | |
|
| |
Yuuki Yugao Admin
| Subiect: Re: Pe gheata... Lun Mar 01, 2010 1:49 pm | |
| M-am pus in genunchi langa el si am inceput sa il ajut. Stiam cum e sa ai zapada dupa gat, asa ca am decis sa il ajut si pe el. Am incercat sa ma abtin sa nu rad, insa nu prea imi reusea. -Scuze...am zis, dupa ce i-am luat bucatile mari de zapada din spate. I-am trecut o mana prin par si l-am ciufulit usor, sigurandu-ma ca nu mai era plin de zapada. Am chicotit usor, apoi l-am privit cateva secunde. | |
|
| |
Ryoma
| Subiect: Re: Pe gheata... Mier Mar 03, 2010 8:37 pm | |
| - Mersi mult! spuse el c-un zambet razlet, cand simti ca substanta taios de rece de la gatul sau disparuse, lasand in urma doar cateva picaturi, din cauza contactului cu pielea calda a baiatului. - Neah... nu mai pune mana prin par...! spuse el usor, era jenat sa recunoasca, dar chiar nu-i placea sa ii se atinga parul, asa ca se opri, numai la afirmatia aceasta. | |
|
| |
Yuuki Yugao Admin
| Subiect: Re: Pe gheata... Mier Mar 03, 2010 8:44 pm | |
| Am ridicat repede mana si l-am privit cu ochii cascati. -Da, sa traiti! am spus, clipind de cateva ori. Scuze! M-am asezat langa el si l-am privit cateva secunde. Am oftat usor apoi si mi-am ridicat privirea spre cerul de culoarea laptelui, pierzandu-ma in ganduri. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pe gheata... | |
| |
|
| |
| Pe gheata... | |
|