Betrayal Taste
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forum rpg animeee =]]

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Pe gheata...

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Ryoma

Ryoma

Data de înscriere : 15/02/2010

Pe gheata... - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyVin Mar 05, 2010 8:08 pm

- Hmm la ce te gandesti ? o intreba baiatul fara a se ridica din loc si uitandu-se in directia fetei, caci ii se parea bizar ca aceasta sa taca brusc.
- " Eh nu cred ca a sunat prea bine intrebarea..!" realiza in mintea sa si isi continua ideea:
- Scuze pentru intrebare, nu raspunde daca nu vrei!
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

Data de înscriere : 13/02/2010
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyLun Mar 08, 2010 10:54 pm

Am oftat usor.
-Nimic important... ma gandeam doar ca nu am avut prieteni pana acum...singurul prieten ce l-am avut a fost fratele meu.
Mi-am intors privirea spre el, simtind cum obrajii mi se coloreaza.
Sus In jos
https://betrayal-taste.forumgratuit.ro
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMar Mar 09, 2010 3:37 pm

- Ahm..! facu baiatul o usoara interjectia de la cele auzite.
- Sper sa nu trebuiasca sa ne batem pentru primul loc! adauga apoi in joaca.
Statu teapan o vreme, iar pe urma se intoarse in directia fetei.
- Eu sunt al 2-lea, ce zici ? intreba brunetul, dandu-si incet privirea intr-o parte.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMar Mar 09, 2010 10:16 pm

Am zambit si am simtit cum obrajii imi capata o culoare rozalie. Mi-am intors privirea in fata si am spus, aproape soptind:
-Poti fi chiar primul.
Mi-am intors capul in partea cealata, sperand ca nu observase roseata din obrajii mei.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyJoi Mar 11, 2010 8:14 pm

- Aww so cute...! isi sopti acesta incet, numai pentru el, ca o voce de felina dupa care veni mai aproape de fata, cuprinzand-o usor.
- Gracias! spuse el extrem de fericit.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyVin Mar 12, 2010 10:42 pm

Am inghitit in sec cand am simtit bratele in jurul meu. Mi-am ridicat privirea spre el si am observat ca fatza lui era foarte aproape de a mea. M-am inrosit mai mult, apoi mi-am pus si eu bratele in jurul lui si l-am strans usor in brate. Am zambit fericita si am spus:
-Deci...tu esti primul acum!
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyLun Mar 15, 2010 9:28 pm

- Da eu sunt primul! repeta si acesta, privind-o in ochii albastrii, c-un usor zambet si c-o dorinta arzatoare cand ii observa buzele.
Cu toate acestea, inca nu se indura sa-i dea drumul. Se apropie usor mai mult de blonda, pana ce ajunse cu barbia pe umarul ei.
- Inca n-am de gand sa-ti dau drumul! spuse usor in joaca.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMar Mar 16, 2010 6:22 pm

M-am inrosit brusc si am inghitit in sec cand i-am auzit ultima replica. Mi-am intors capul intr-o parte ca sa nu se observe roseata din obrajii mei, apoi am cantarit rapid situatia in capul meu. La final am zambit usor timid si i-am spus:
-Nu ma deranjeaza...
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMar Mar 16, 2010 8:42 pm

- Atunci e perfect! zambi baiatul, apucand-o mai bine in imbratisare si isi dadu usor capul mai pe-o parte incat sa aiba o viziune mai buna catre blonda.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMier Mar 17, 2010 7:00 pm

Eram inca rosie ca racul, dar am incercat sa raman calma, in ciuda faptului ca inima mi-o luase la galop. Mi-am intors capul spre el si l-am privit in ochi incercand sa ii zambesc. Am clipit de doua ori, apoi mi-am dat seama ca fata mea era destul de aproape de a lui. Am inghitit in sec, apoi am asteptat sa vad ce urma sa faca. Mi-am mentinut pe fata zambetul timid si mi-am lasat capul usor in jos, dar fara sa il pierd din ochi.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMier Mar 17, 2010 8:15 pm

Isi trecu degetul in josul barbiei fetei si ii ridicase chipul. O privise inapoi in maretia ochilor c-un zambet dulceag. Se apropia si mai mult incat sa-i simta respiratia, iar in momentul acela, cand briza calda adie in apropierea lui, isi pierduse controlul si incepu s-o sarute cu pasiune.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMier Mar 17, 2010 8:31 pm

Am ramas surprinsa de gestul lui, dar am raspuns sarutului. Mi-am dus bratele in jurul gatului lui si l-am tras usor spre mine. Zambeam in sinea mea, oarecum, de reusita si simteam cum inima incepe sa imi bata cu repeziciune.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMier Mar 17, 2010 10:05 pm

Continua s-o sarute timp indelungat, simtindu-se 'bine-venit', iar caverna fetei imprimand un aer foarte cald. Zambi incet, in timp ce-o strangea mai bine in brate, ridicand-o mai inspre el, incat sa aibe o pozitie mai buna.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyJoi Mar 18, 2010 8:27 pm

Am inchis ochii. Cand schimba pozitia, am incercat sa nu fiu o povara pentru ca, m-a luat in brate. Simteam cum obrajii mi se inrosesc. Mi-am bagat mainile in parul lui, prima data uitand ca lui nu-i placea asta, apoi le-am scos brusc, dar fara sa intrerup sarutul. Incet, incet, simteam ca am nevoie de aer.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyVin Mar 26, 2010 7:19 pm

Cand simti lucrul acesta, tanarul intrerupse usor momentul, privind-o pe fata. Inca avand o nuante de frica, aceea de-a nu fi deranjat pe tanara.
- Scuze.. ca m-a luat atat de brusc! spuse acesta cam cu juma de gura, aplecandu-si incet privirea.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyLun Mar 29, 2010 9:12 pm

Am lasat capul in jos si am inghitit usor in sec. Mi-am ridicat usor privirea si l-am privit in ochi in timp ce ascultam ce spune. I-am asezat usor degetul pe buze si am scos un suierat printre buzele mele.
-Ssssst...nu mai zi nimic. am soptit, in timp ce studiam atent tot chipul angelic din fata mea
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMar Mar 30, 2010 9:22 pm

Dadu usor din cap in acel moment, privind fata din fata lui si afisa un zambet usor. Incerca sa asculta pe cat posibil tremuratul buzelor sale, sperand sa-i reuseasca.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMar Mar 30, 2010 9:28 pm

Am zambit cald, apoi am lasat usor capul in jos. M-am gandit ca ar fi frumos sa imi cer si eu scuze ca i-am pus mainile in par, desi nu eram chiar sigura ca observase. L-am privit cu ochii mari si am spus:
-Scuze...ca ti-am pus mainile in par...ai spus ca nu iti place.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMar Mar 30, 2010 9:32 pm

- Hmm.. spuse el usor, ca si cand incerca sa-si aminteasca.
- Aaa... da nu-i problema./.. nu trebuie sa te ingrijorezi pentru asta! zambi baiatul dulce.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMar Mar 30, 2010 9:42 pm

Am zambit usor, apoi m-am asezat din nou langa el cum trebuia - simteam ca il incomodez - si mi-am ridicat ochii spre cer. Fulgii deveneau din ce in ce mai abundenti iar aerul din ce in ce mai rece. Mi-am dus picioarele la piept si le-am strans usor cu speranta ca ma voi incalzi.
-Brr...mi-a scapat printre buze.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMar Mar 30, 2010 10:10 pm

- Cred ca nu mai rezisti pe afara.. ce zici sa mergem la o incapare unde e cald si bine.. ? intreba acesta zambind usor in momentul in care ii auzi interjectia.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMier Mar 31, 2010 5:08 pm

Mi-am intors privirea spre el si am clipit des. Nu parea ca face o aluzie la ceva, asa ca am zambit cald.
-Sigur! am spus, apoi am simtit cum incep sa imi tremure mainile. Le-am dus la gura si am suflat in pumn ca sa ma incalzesc, dar nu faceam mare lucru. M-am ridicat apoi in picioare ca sa ma dezmortesc si am intrebat:
-Unde vrei sa mergem?
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMier Mar 31, 2010 5:20 pm

- Pei... loc cald ar inseamna casa... sau cabana...! ridica acesta usor din umeri.
- De fapt cand ma gandesc la asta ma duce cu gandul la bai termale... deci mai bine... slow..!
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMier Mar 31, 2010 7:50 pm

Am cascat ochii cand a zis de cabana, bai termale... "Okke..." mi-am spus, mirata.
-Ce-ai zice de apartamentul meu si al fratelui meu? Acum stau doar eu acolo, caci fratele meu s-a mutat.
Am zambit si amasteptat raspunsul lui. Speram sa fie afirmativ pentru ca din cauza frigului am inceput sa tremur pe de-a-ntregul.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 EmptyMier Mar 31, 2010 10:24 pm

- Sigur... nu ma deranjeaza....! Asta in caz daca nu te deranjeaza nici pe tine...! spuse baiatul usor incurcat.
- " Adio lup de tundra...!" gandi cu amuzament in sinea sa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Pe gheata...
Sus 
Pagina 5 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Apa rece ca gheata. Irisii plutind pe apa....

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Betrayal Taste :: Oras :: Patinoar-
Mergi direct la: