Betrayal Taste
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Forum rpg animeee =]]

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Pe gheata...

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Ryoma

Ryoma

Data de înscriere : 15/02/2010

Pe gheata... - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyMier Feb 17, 2010 10:39 pm

Isi dadu usor si rapid privirea catre fata, incercand sa-si dea seama la ce se gandea. Roseala de pe fatza deja ii comunicase multe.
- Pana ce nu le-ai intalnit pe ale mele, nu ?! ii dadu tanarul scapare, avand grija sa nu se rozaleasca si el.
Isi intoarse rapid privirea inapoi la drum si continua sa mearga.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

Data de înscriere : 13/02/2010
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyMier Feb 17, 2010 10:43 pm

-Da...am recunoscut eu gatuit. Am inghitit in sec, apoi am lasat ca tacerea sa ne cuprinda. Nu stiam ce sa spun, ce sa fac si cum sa ma comport in astfel de momente. Aerul era destul de tensionat si simteam ca ma sufoc.
Am tras aer in piept si am rasuflat usor, sperand ca baiatul nu isi dadu seama de sentimentele mele chiar asa de repede.
Sus In jos
https://betrayal-taste.forumgratuit.ro
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyMier Feb 17, 2010 11:03 pm

- Am ajuns! se opri baiatul in loc cand observa un local mai apropiat, nu ii era chiar preferat, dar oricum starea de pana atunci nu avea sa treaca prea curand, asa ca se gandi s-o faca sa dispara repede.
Dechise incet usa si ii facu semn fetei sa intre.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 1:33 pm

Am zambit usor cand mi-a deschis usa. Era un gest ce nu l-am vazut de mult timp. Am intrat si am studiat putin incaperea. Era un local destul de primitor si intim, insa banuiam ca nu imi va fi printre preferate. M-am indreptat catre o masa libera langa fereastra si m-am intors catre Ryoma.
-E bine aici? am intrebat, in timp ce imi asezam mainile pe unul dintre scaune.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 8:11 pm

- E perfect! aproba acesta cand zari masa aleasa de tanara si zambi pret de cateva clipe.
- Pei ma duc sa fac comanda... ce-ti doreste inima ? intreba acesta chicotind.
- Sau ramanem numai la cele doua cioco calde?
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 9:05 pm

-Cred ca ajunge doar cioco. am spus zambindu-i copilareste. M-am asezat apoi pe unul dintre scaune si mi-am dat jos paltonul. Mi-am pus coatele pe masa si l-am asteptat pe Ryoma, privind pierduta cum au inceput sa cada cativa fulgi de zapada.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 9:25 pm

Merse pana la vanzator si facu comanda de cele doua ciocolate, acesta ii spuse ca se poate aseza la masa, caci le aduce el. Se apleca in jos, in semn de multumire si apoi reveni la masa, asezandu-se pe scaun.
- Ce admiri ?
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 9:37 pm

Am zambit cand i-am auzit vocea, apoi mi-am intors privirea spre el.
-Ninge...am spus simplu, facand un semn din cap catre fereastra.
Am admirat apoi cateva secunde fizionomia lui Ryo, fara sa imi dau seama ca il privesc. Gandurile incepura sa imi zboare iar ochii mei tot atintiti asupra lui au ramas. Am oftat usor.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 9:48 pm

Se uita si dansu spre fereastra si tacu pret de cateva clipe.
- Hmm asa e se pare ca s-a gandit plapuma sa mai vina!
Isi lua privirea de la geam, dandu-si-o catre tanara si observandu-se privit.
- Hmm mai ai hobby-uri interesante ca patinajul?
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 10:04 pm

-Pai cam da...am spus. Imi place si surf-ul...In rest cred ca e doar o chestiune de timp pana voi ajunge sa fac si alte lucruri inafara de patinaj de viteza si surf.
Am zambit usor.
-Tu?
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 10:15 pm

- Patinaj de viteza? ramase baiatul surprins, caci fata la patinuar era gratioasa pana s-o 'atate' el.
- Eu... am o gramada de-a hobbyuri pe langa patinaj...!
Se opri o clipa atunci caci venise comanda, iar dupa plecarea vanzatorului spuse:
- Imi place skyjetul, datul cu motocicleta, breakdance-ul, parasutism, skate-ul, roleskatingul, skate-ul pe apa si zborul prin aer cu zmeul.. am uitat ultima cum se cheama! rase baiatul usor prosteste.
- Ah si prin imi place e de inteles ca le si practic. " Pe langa alte dracii ce seamana cu fantezii, nu cu realitatea!" isi zise in sinea sa, uitandu-se catre ceasca de ciocolata calda.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 10:20 pm

Am inceput sa rad cand am auzit lista lunga de hobby-uri ale baiatului. Nu credeam ca as fi fost in stare sa le practic.
-Ce fel de patinaj faci tu? Artistic sau de viteza?
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 10:29 pm

- Ahm ?! facu acesta un sunet ca si cand habar nu avea. Eu nu cred ca fac patinaj deloc, caci mie imi place mai mult sa fac scheme decat sa ma trag gratios pe gheata in sclipici si pe niste muzica!
Isi ridica cana in acel moment, band o gura din ciocolata lui.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 10:48 pm

-Inteleg...am spus aproape soptit, apoi am baut si eu putin ciocolata calda.
Mi-am indreptat apoi privirea spre fereastra si am zambit, vazand ca zapada devenise din ce in ce mai abundenta.
-Vrei sa facem o plimbare dupa ce terminam cioco?
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 10:55 pm

- Prin zapada ? remarca acesta cand auzi intrebarea. Iti place iarna huh ? intreba zambind incet si uitandu-se inspre fata. Sigur, de ce nu ? raspunse si intr-un final.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 11:03 pm

M-am intors spre el si m-am imbujorat usor.
-Iubesc iarna...cred ca de aceea imi place asa de mult sa patinez.
Am ridicat cana la gura si am baut cateva inghitituri.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 11:10 pm

- Da presupun ca de asta....! sopti tanarul usor si isi lua si el cateva guri din cana pana ce ajunse la jumatatea sa, iar apoi o aseza pe masa.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 11:13 pm

Am oftat usor si apoi am dat pe gat si restul canii. Mi-am ridicat privirea spre Ryo si am intrebat:
-Am cumva musteti de ciocolata?
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 11:17 pm

- Nici nu ti-as spune daca ai avea caci asa vei semana cu o felina si cum mie imi plac te poti asigura ca asa ramai! chicoti tanarul incet.
- Oricum, acum nu ai! raspunse el sincer si isi termina de asemenea imediat paharul.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyVin Feb 19, 2010 4:22 pm

m-am imbujorat usor si am chicotit.
-Mai stam sau mergem? am intrebat apoi, punandu-mi din nou capul in palma. E destul de cald aici, asa ca nu am nimic impotriva daca mai stam...
Am zambit si am asteptat raspunsul lui.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyVin Feb 19, 2010 5:12 pm

- Eu nu am nimic impotriva nici daca mai merge, ca daca stau prea mult intr-un loc atmosfera din el ma plictiseste! isi zise baiatul toate sinceritatea lui si incepu sa chicoteasca, punandu-si mana dupa ceafa.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyVin Feb 19, 2010 9:11 pm

Am chicotit usor si m-am ridicat in picioare.
-Atunci hai sa mergem! Vreau sa calc pe zapada proaspata.
Mi-am luat paltonul pe mine si am incheiat repede nasturii mari. M-am uitat apoi in directia baiatului si l-am grabit din priviri.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyVin Feb 19, 2010 9:31 pm

Brunetul se indrepta imediat spre usa in momentul in care ii zari privirea si ii deschise usor usa, asteptand-o pe fata.
Sus In jos
Yuuki Yugao
Admin
Yuuki Yugao

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyVin Feb 19, 2010 9:48 pm

Am iesit si mi-am ridicat privirea spre cerul alb. Imi placea sa admir fulgii cum 'se intreceau' ca sa ajunga primii pe pamant. Am zambit usor si m-am intors cu privirea spre Ryoma, zambindu-i cald.
Sus In jos
Ryoma

Ryoma

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 EmptyLun Feb 22, 2010 9:23 pm

Ii raspunse zambetului cu unul tot la fel de cald, privind-o usor.
- Ce zici de o intrecere prin parc ? Asa admiri si covorul acesta alb ce se impleteste prin jurul nostru...!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pe gheata...   Pe gheata... - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Pe gheata...
Sus 
Pagina 3 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Apa rece ca gheata. Irisii plutind pe apa....

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Betrayal Taste :: Oras :: Patinoar-
Mergi direct la: